Małgorzata Gruszka - Prezes Zarządu

     Zawodowo Menadżer Zespołu Obiektów Agencji Rozwoju Nysy, wcześniej doradca zawodowy, specjalista ds. marketingu , kierownik transportu - sprzedaży, pracownik biurowy. Certyfikowany trener, szkoleniowiec, specjalista ekonomii społecznej i partnerstwa lokalnego, z wieloletnim doświadczeniem zawodowym.

    Ukończyła studia magisterskie w Górnośląskiej Wyższej Szkole Handlowej w Katowicach na kierunku: Turystyka międzynarodowa, studia podyplomowe na Uniwersytecie Opolskim na kierunku: Fundusze unijne i sposoby ich pozyskiwania, studia podyplomowe w Wyższej Szkole Menadżerskiej Collegium Humanum w Warszawie na kierunku: Executive MBA – Przywództwo i Coaching.

     Potrzeba ciągłego rozwoju napędza ją do działania, a motywuje  przede wszystkim praca z ludźmi i dla ludzi oraz nowe wyzwania i dążenie do wyznaczonego celu, który zawsze realizuje z pasją i przekonaniem osiągnięcia sukcesu.  Posiada zmysł przedsiębiorczy oraz organizacyjny , lubi wspierać innych   i dzielić się własnym doświadczeniem  i wiedzą.

    Jej mocne strony to przede wszystkim empatia, otwartość, entuzjazm, kreatywność, odpowiedzialność oraz wytrwałość.

    Hobbystycznie uwielbia prace ogrodowe, uwielbia czytać          i  podróżować, a z każdej podróży przywozi mnóstwo nowych znajomości oraz inspiracji do pracy          i życia. Lubi jazdę na rowerze, na nartach, pływanie oraz aktywne ćwiczenia aerobowe. 

Beata Maziarz - Wiceprezes Zarządu

Dyplomowany technik krawiectwa. Właścicielka Atelier Krawiieckiego Piu Bella od 01.04.2007 r. Pracodawca, szkoleniowiec,nauczyciel zawodu ale przede wszystkim krawcowa z pasją.
Od 30 lat zawodowo zajmuje się projektowaniem i szyciem. Zajmuje się rekonstrukcją mundurów historycznych. Szyje suknie ślubne, stroje estradowe,stroje sceniczne i folkowe.
Największą nagrodą za pracę jest zadowolenie klienta.
Społecznie realizuje się jako członek Fundacji "Tęczowy kocyk" oraz współwłaściciel agroturystyki "Lawendowe wzgórze", miejsca w którym oddaje się również swojej pasji, a mianowicie uprawie i hodowli rozmaitycch gatunków krzewów, kwiatów i roślin ozdobnych.
Ponad to uwielbia wszelkie prace twórczo - manualne,doskonale realizuje siętakże w roli kucharza i cukiernika, a inspiracje w swojej kuchni czerpie z licznych podróży.




















Marta Misiarz - Sekretarz

      Dr n.med., inż. - adiunkt na Wydziale Nauk o Zdrowiu                i Kulturze Fizycznej PWSZ w Nysie. Na co dzień wykładowca akademicki i edukator żywieniowy. Autorka wielu prac naukowych dotyczących nawyków żywieniowych. 

      Członek komitetów naukowych oraz uczestniczka krajowych   i międzynarodowych konferencji naukowych. 
Tworzy i prowadzi projekty, szkolenia, wykłady z zakresu zdrowego stylu życia. Za swoją wieloletnią pracę nagrodzona srebrnym medalem przez Prezydenta RP. 

     Obdarzona darem dzielenia się posiadaną wiedzą                       i doświadczeniem zawodowym zarówno ze studentami, jak          i potrzebującymi jej rady, pomocy, opini innymi osobami.

    Odpowiedzialna i empatyczna. W życiu stawia na rozwój oraz wartości moralne. Daje ludziom siłę i wiarę w to,        że mogą osiągnąć to, czego pragną. Poza tym jest szczera, zawsze uśmiechnięta i otwarta.



























Copyright ©2021 Nyski Klub Biznesu, Wszelkie Prawa Zastrzeżone.
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem